Over mij

me Hallo ik ben Sieds Tuinenga. Sinds 2007 raakte ik besmet met het fotografie virus. Ik begon destijds begonnen met een simpele compactcamera maar al snel kwam de eerste spiegelreflex in de collectie. Op dit moment fotografeer ik met de Canon 50D en Canon 7D.

Vooral in het begin was ik gericht foto’s gaan maken van de luchtvaart. Ik bezocht met grote regelmaat de vliegbasis bij de stad Leeuwarden. Daarnaast bezocht ik diverse luchtshows. Sinds enige tijd ben ik mij naast de luchtvaart ook steeds meer gaan richten op andere objecten, zoals architectuur en foto’s van natuur en dieren. Maar ook ben ik me meer gaan richten op personen. Vooral shoots op buitenlocaties. Het mooie hieraan is dat je ten alle tijden bezig bent met de juiste lichtval, een mooie positie en met het spelen met de omgeving.  Daarnaast fotografeer ik op vrijwillige basis op evenementen.

Naast het fotograferen ben ik sinds een tijdje me gaan richten op fotobewerking middels met name Photoshop. Naast mijn hobby ben ik sinds korte tijd actief in de autobranche.

 

Naam: Dennis van der Veen
Leeftijd:
34 years old
Spotter sinds:
Functies: fotograaf
Camera:
– Canon 550D
Objectieven:
– Canon EF 18-55mm
– Canon EF-S 70-300mm